fredag den 9. november 2012

Projektet tager form

Min dukke har nu fået både krop og "sjæl"..
Hun har givet mig mange hovedbrud og gør det stadig. Faktisk blev hun noget helt andet end jeg havde tænkt mig. Hun er nemlig Kraka fra den nordiske mytologi. En af de smukkeste og mest intiligente piger fra vikingernes sagmomspundende tid.
Myter er at, Kraka skal møde sin udkårende, ikke nøgen men dog hverken i kjole eller særk, ikke i følgeskab med noget menneske og dog ikke ene, ikke fastende men dog ikke med mad i munden.
Kraka løser problemet ved at komme med sit smukke lange hår om sig og hun er svøbt i et fiskenet. hun går ned til stranden sammen med sin hund og hun sætter sig på stranden og tager en bid af et løg( en grønsag der efter datidens normer ikke hørte til kategorien mad.). Hun får sin Regner Lodbro eg bliver en af de mest ærede kvinder i sagndagene.
OG så er det lige hvordan man binder et fiskenet der kommer til at passe til min Dukke... Hun skal også både have hund og løg, jo jo hun har givet mig udfordringer nok og hvem kunne da også lige vide at jeg skulle få besøg af e af de smukkeste kvinder fra den nordiske sagntid.Lige nu sidder hun på min perlekomode og venter tålmodigt. Hun har fået noget undertøj på så hun ikke skal side nøgen til jeg får lært at binde fiskenet..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar